Nie jesteś zalogowany.
Moi drodzy ziemianie i ufoki życzę Wam wszystkim spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, żebyście spędzili je z najbliższymi Wam osobami, zostawili wszystkie troski na boku i cieszyli się tym co jest teraz. Oczywiście nie zapomnijcie w międzyczasie planować kolejnych wyjazdów, które mam nadzieję uda się Wam zrealizować
Tego Wam życzy Adminek
Dzięki Antenko i Adminku!
Ja również życzę serdecznie wszystkim Travelmaniakom wszystkiego, co najlepsze...
Oddechu w Święta i rozmachu w planowaniu i realizowaniu podróży na nadchodzący 2016 Rok
Ania
Pozdrawiamy i dołączamy się do serdecznych życzeń z okazji Świąt Bożego Narodzenia . Życzymy spełnienia wszystkich marzeń i bardzo pięknych wojaży po świecie :-)
dołączam się również do pięknych życzeń światecznych i życzę Wam wszystkim takiej cudnej zimy za oknem jak na tym bajkowym obrazku, który wkleiła nam Antenka (chociaż sobie powspominamy, hi, hi... jak kiedyś wyglądały święta )
a pod choinką, życzę wszystkim, abyście znaleźli bilety do najbardziej wyczesanych miejsc na świecie, o których tylko sobie zamarzycie, żeby się spełniły Wam wszystkie podróżnicze marzenia i te inne, i przede wszystkim DUŻO, DUŻÓ MIŁOŚCI - bo to najpiękniejsze, co może nam się w zyciu przytrafić i jeszcze całe mnóstwo ZDRÓWECZKA, bo bez niego raczej sobie nie popodróżujemy.... a całą resztę to sobie sami kupicie )
Tego wam życzę Ja- Ala
Przylaczam sie do zyczen. Zdrowych, Wesolych i Wspanialych Swiat Bozego Narodzenia oraz Szczesliwego i bogatego w fantastyczne podroze nowego roku!!!
Radosnych Świąt drodzy Travelmaniacy! A w Nowym Roku wszelkiej pomyślności oraz spełnienia najskrytszych marzeń i planów!
Z ciepłym pozdrowieniem
M&B
Świąt takich jakie każdy z nas lubi najbardziej, a Sylwestra w doborowym towarzystwie i wyśmienitej muzyce!
Ja również życzę spokojnych i radosnych Świąt wszystkim Travelomaniakom
i spełnienia marzeń (nie tylko podróżniczych) w Nowym Roku
Ostatnio edytowany przez KlaudiaRakocz (2015-12-23 20:33:21)
Zdrowych i Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku!!! 🎄🎅🎁🎄🎅🎁🎉🎉🎉
Spokojnych Swiat w gronie najblizszych Wszystkim Travelmaniakom oraz wszelkiej pomyslnosci i spelnienia marzen(szczegolnie tych podrozniczych)w nadchodzacym Nowym Roku !
Radosnych, rodzinnych świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych oraz szczęścia i wielu, wielu podróży wszystkim Travelmaniakom - nie tylko tych dalekich i egzotycznych; najważniejsze, aby w dobrym towarzystwie w Nowym Roku !!!
Wesołych , pogodnych Świąt , okazałych prezentów pod choinką dla Travelmaniaków ..... pozdrawiam
Wspaniałych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego, obfitego w cudowne podróże nowego Roku życzę wszystkim Travelmaniakom i ich Rodzinom Pozdrawiam, Mariusz