Nie jesteś zalogowany.
spacer po okolicy (droga, krzaki), indywidualna kąpiel w cenocie, siedzenie w nagrzanym autobusie.
Oscar,dzieki
O jest nawet mamusia Typowa Meksykanka
Dzieciaczki przecudne,do zacalowania
I te stroje...brak slow...
Dziewczynka wyglada na aparatke a chlopczyk...po prostu zakochalam sie
Cienkibolek nie odpuszczaj cenoty-warto!
Swoja droga jestem ciekawa,czy Twoje wrazenia po powrocie pokryja sie z wrazeniami Oscara,bo czasem jest tak,ze dwie osoby maja calkiem inne odczucia z tego samego miejsca
Ostatnio edytowany przez katerina (2016-01-06 11:36:09)
A czy ta indywidualna kąpiel w cenocie jest za darmo?
Tak przy okazji dodam, że ja już kąpałem się w innym cenocie podczas "Wielkiej Konkwisty" z Rainbow.
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-01-06 17:21:25)
No sa kaktusy na drzewach
Wycieczka na rafy Belize brzmi zachecajaco
Plywanie z rekinami i plaszczkami,jak na Malediwach (tylko tam rekinki gora 1-1,5,czyli mniejsze niz te z Belize)
Szkoda,ze nie ma w programie wycieczki rejsu z Cancun na Isla Mujeres (Wyspa Kobiet)
Tam to sa dopiero rafy,no i to podwodne muzeum z 400stoma posagami ludzkich rozmiarow
Bardzo zaluje,ze sie nie wybralam,ale ja bylam za krotko w Mex,a tam tyle atrakcji...!
Ostatnio edytowany przez katerina (2016-01-06 17:41:24)
Mnie sie marzyło jeszcze Blue Hole. No cóż, nie wszystko na raz
O której musieliście się wykwaterować w dniu wylotu (nawiasem mówiąc mieliście nieco inne godziny lotów niż my będziemy mieć) i czy była możliwość przedłużenia doby? Jeśli tak, to ile to kosztowało?
do 12 musieliśmy opuścić pokoje. 12,30 był odjazd na lotnisko
Oskar- no co ja tu będę słodzić- po prostu Ale najbardziej ci zazdroszczę rekinów i płaszczek
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-01-07 00:59:43)