Nie jesteś zalogowany.
Gorace pozdrowienia z Curacao , wyspa przerosla moje oczekiwania jest przepiekna , a wczoraj wrocilismy z weekendowego wypadu na Bonaire po prostu brak slow a plaza Sorobon powala ,mekka windsurferow... takiego lazuru takiej miejscowki to w zyciu nie widzielismy i tak jak dla mojej drugiej polowki piasek i woda wszedzie takie same i tak jak go nigdy nie slyszalam zeby przeklnal tak w tym momencie gdy zobaczyl Sorobon powiedzial tu nie jest pieknie to jest k.....a raj
Ostatnio edytowany przez Soniza89 (2016-01-26 03:03:49)
Soniu-wiedziałam,ze to miejsce Ci sie spodoba-nie mogło byc inaczej-dla mnie to tez najpiększa wyspa na jakiej byłam-szkoda ,że Bonaire sobie odpuscilismy ale wybralismy wtedy Arube-jednak nic straconego i
Bawcie sie dobrze
Sonia
Ale dlugo jestescie Nie ma nic lepszego od miejsca wyboru wakacji,ktore spelnia nasze oczekiwania albo je przerasta
Pozdrowionka
Ostatnio edytowany przez katerina (2016-01-26 08:37:56)
Sonia- super,że wam się podoba Po to są wakacje,żeby się cieszyć Udanego, dalszego pobytu
Dzis powrot do rzeczywistosci , ale nie ma co sie smucic tylko planowac nastepny wypad
Soniu, super miałaś wyjazd pewnie jeszcze długo po powrocie będziesz wspominała jak było I tak do kolejnego wyjazdu
I chętnie czekamy na fotki i relację
Czekamy na fotki, Curacao jak najbardziej w planach bliżej nieokreślonych:)
Miłych Wakacji! Pozdrawiam z Tajlandii
Curacao...brzmi super egzotycznie Zycze Swietnej Zabawy
Sonia, super, że jesteście zadowoleni! Przecież o to na wakacjach chodzi Bawcie się dobrze! Pozdro
Dziekuje ale ja juz 2 tygodnie jestem w domu
No to masz 2 tygodnie na szaleństwa i odpoczynek Udanych wakacji
Gmariusz8 chyba mnie niezrozumiales ja juz po 3 tygodniowych wakacjach a 2 tygodnie juz jestem w domu