Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-03-25 14:42:38)
chyba stara już się robię, bo nie daję rady stać tak non-stop przy tych garach , więc w przerwie pomiędzy mazurkami a pieczeniem białej kiełbasy, pooglądałam sobie Twoje boskie Buenos!
Miasto bardzo malownicze i klimatyczne, przynajmniej na Twoich fotkach, chociaz ja podobie jak Ty, nie jestem typem miejskim , ale zdjęcie tego drzewa (figowiec chyba) - po prostu wymiata!!!
Oskar, Oj, czuję że będzie tu uczta fotograficzna...; przynajmniej oczy nacieszę, bo tam to mnie pewnie nigdy nie zawieje (za daleko, za drogo i w ogóle za...za...za... , chociaz podobnie jak Ty - ja też nie planuję wyjazdów do przodu, bo mi plany nie wychodzą ; jak jest jakiś rozsądny last, a miejsce dla nas nowe i wydające się ciekawe, plus sprzyjające wiatry urlopowe w pracy - to wtedy ciach! i lecimy
Pozdrawiam świątecznie-serdecznie i czekam na tę ucztę..... - znaczy się: fotograficzną z końca świata
Oskar- super Oj, ja za Alą -będzie fotograficzna uczta Cieszę się
Oskar- ważne,że chcesz się z nami tym podzielić Większość z nas robi zdjęcia dla wspomnień i zatrzymania konkretnych chwil, to przecież nie jest forum fotograficzne Ja też nie jestem fotografem i generalnie mi się nie chce robić zdjęć i najczęściej robię je telefonem i czasami je tu wrzucam
A na wakacjach aparat generalnie leży w torbie
Kwiaty piękne- Wesołych Świąt
Oscar,proszę pisać,wrzucac fotki,a ocenę zostawić czytającym Nawet Alicję wyciągnąłeś z kuchni
Tango i football,a co było dalej...
Ja sobie wszystko doczytam po powrocie z urlopu,ma byc ładnie i dużo Tak,żebym mogła z dwa wina wypić podczas czytania
Zaraziles mnie Oscar tymi zdjeciami.Musze pomyslec o tamtym kierunku!Teraz laba swiateczna,ale po nich cd mama nadzieje relacji.
Boskie Buenos A cmentarz bardzo ciekawy
Zdjęcia z Buenos - wszystkie znajome miejsca miło powspominać!
Czekam najbardziej na środkową część - tę modyfikację trasy, z okolic na północ od El Kalafate, w których nie byliśmy w poprzedniej wersji programu. Ale za to - byliśmy w Santiago; coś za coś, jak to zwykle bywa.
Pozdrawiam
@ Antenka
Cmentarz robi duże wrażenie. Jak Buenos przypomina setki innych miast, tak cmentarz jest chyba niepowtarzalny.
@ AniaMW
Muszę się przyznać że po twoim pierwszym wpisie podejrzałem Twoje zdjęcia. Wiele miejsc sie powtarza, jednak sporo jest innych. Tak mi się wydaję