Nie jesteś zalogowany.
No, nie wierzę! A jednak...
Przyznam, że już zwątpiłam czy kiedykolwiek nastąpi ten c.d. zdjęć i wrażeń z mojej ukochanej Norwegii
Miło spojrzeć na Stavanger
Ania,no miło Mabro
Ja też mam fajne wspomnienia ze Stavanger
Byłam tam kiedyś na początku liceum na wymianie uczniów...działo się Miasteczko super,czyściutko i pięknie,jak w całej Norwegii.Pamiętam ten rybny targ w porcie i ogromne łososie,no i wszechobecne pomniki i posągi
Robiąc zdjecia w centrum zostawiłyśmy z koleżanką przez nieuwagę plecak (pełen cennych rzeczy)...zorientowałyśmy się dopiero po upływie czasu...wracamy i szok jest plecak,w tym samym miejscu i z całą zawartoscią Takie cuda to tylko w krajach skandynawskich...niestety
Zatęskniłam za rejsem Stavanger mega klimatyczne
Mabro
Ostatnio edytowany przez mabro (2016-06-19 01:07:51)
Gosiu - starówka Stavanger przepiękna! Dopiero teraz doczytałam W ogóle Norwegia, cała Skandynawia bardzo mi się podoba, ale nigdy tam nie byłam bo...temp. za niskie i drogo Ale chce pooglądać, chcę się pozachwycać - pisz dalej, proszę
Ostatnio edytowany przez mabro (2016-06-21 00:25:48)
Ja oglądaniem takich widoczków na pewno się nie znudzę! Uwielbiam oglądać, zachwycać się...piękne widoki to podstawa!
Piękne nieustająco te Norweskie widoczki
Jak widzę na zdjęciach, pogodę tez mieliście fajną
Ostatnio edytowany przez mabro (2016-06-22 21:08:31)
Fajnie sie ogląda. Lubię te klimaty
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-06-23 09:57:05)
Ooo, widzę, że przybyło trochę nowych zdjęć w czasie mojej nieobecności...
Fajnie się ogląda ... uwielbiam te klimaty
Mabro, będąc teraz na wyprawie (też statkiem, tylko dużo większym) na Spitsbergen, spotykaliśmy 2-krotnie Twój statek najpierw a Geiranger, potem we Flam Staliśmy w tych portach w tym samym czasie, mam go na wielu zdjęciach z górnego pokładu naszego MSC Splendida... Zobaczysz w mojej relacji (jeśli będziesz miała ochotę!)
Pozdrawiam