Nie jesteś zalogowany.
Oskar, no skandal normalnie! trzy miesiące bez podróży!!! - toż to nie idzie wytrzymać
dinus, gratulacjony i czekam na wrazenia z Hameryki
marbella, pogratulować wyboru; Sycylia przepiękna bez wzgledu na miejsca...., to bez znaczenia- tam wszędzie jest beauty
Wiedziałem że Ty jedna mnie zrozumiesz. Dzięki za miłe słowa w tych trudnych chwilach
Dinuś, Marabella, Sonia - na odliczankę wskakujcie co by ludziska mogły pozazdrościć - w tym ja oczywiście i żebyście każdego dnia przybliżali się do swoich marzeń
Żarty żartami, ale gratuluję Wam bardzo! Sonia - ale fuksiarze z Was Warto być zdolnym
Ja za trzy dni lecę ze znajomymi do Barcelony na tydzień zalegam z dodawaniem podróży niestety ale teraz w wakacje postaram się uzupełnić braki a jest ich sporo
!!!
Ooo, Maciek! Cześć!
Teraz, w wakacje, to nie myśl o uzupełnianiu zaległości, tylko śmigaj po pięknych miejscach
Udanych dni w Barcelonie!!!
W tym roku plany raczej niewielkie, w przyszłym jednak możliwe uderzenie na Islandię. Ostatni niezdobyty kraj nordycki, jak do tej pory.
Cześć Choć lubimy planować wakacje z wyprzedzeniem, to tym razem załatwiliśmy baaaardzo very last minute wyjazd na Bali. Już w czwartek uciekamy z zimnej i mokrej Adelajdy powygrzewać się w tropikach
Tym razem zatrzymujemy się w samym środku wyspy - w balijskiej stolicy kulturalnej - Ubud
Ja już spakowany
Hej, hej,
Że jak? Z deszczu - pod rynnę? A nie, z deszczu - w tropiki To dobry pomysł
Udanych wakacji w tym Ubu-dubu
Kangur- udanych wakacji Powygrzewaj się i za nas, bo lato nas w tym roku nie rozpieszcza
Kangur, a Ty znowu się będziesz baliował ), ale Wam dobrze..... w takim razie wspaniałych wakacjuff życzę, mnóstwa cudownych wrażeń i odkrywania nowych miejsc.... a i o fotkach tam nie zapomnij:) Wypoczywajcie i zażywajcie energetyzującego ciepełka, skoro Wam go w Kangurowie zabrakło....
( phi... 6 dni do wyjazdu - to znowu nie taki straszny last:)); nam się w zeszłym roku zdarzyło na 2 dni przed wylotem - zakupić Maderę; oj, było wtedy na wariackich papierach:), czego Ci oczywiście nie życzę
)
PS. Antenka, mamy przecież w Polandowie bardzo fajne lato! jest czym normalnie pooddychać, lampa nie pali, a i własciciele ogrodów szczęśliwi:)) - ja tam wolę 20 niz 40 stopniufff
Dziekuje Paniom bardzo Dla mie to niemilosiernie straszliwie okrutny last, bo lubimy planowac na zaś i czasami organizujemy wyjazdy nawet z 6-ciomiesiecznym wyprzedzeniem
Tą razą zaszalelim
Planowalismy Wietnam, ale mamy tylko 10 dni, za malo na dluzsza podroz, a na Bali tylko 4 godziny i 45 minut bezposredniego lotu, a w tropikalnej czesci Kangurowa teraz strasznie drogo wiec po Kangurowie staramy sie podrozowac we czworke zeby dzielic koszty
Pozdrowionka
Ostatnio edytowany przez kangur (2016-07-18 02:56:40)
Kangur- no super masz lot na Bali tylko 4,45
No z Kangurowa bliziutko macie
Last nie last, ważne,że wakacje
P.S. Ala- też wolę ok 25 stopni, niż upały, ale słonko, a ostatnie dwa tyg, wiało, padało i temp. u mnie oscylowała góra do 20 stopni w porywach
i połowę kwiatków mi poniszczyło
więc z lekka zmarznięta jestem
W takim razie travelmaniakową sztafetę indonezyjską rozpoczyna Kangur, potem juz samo poleci
A ja za trzy tygodnie Tajlandia i Birma.Powoli juz sie przygotowujemy.
Huraaa!!!
Nastepna podroz przede mna,a mam tyle zaleglosci!!!
Kiedy ja to nadrobie?