Nie jesteś zalogowany.
Pozdrowionka z Jawy dla travelmaniaków. Za nami już Sumatra i przesympatyczne orangutany.
Teraz focimy Jawę. Przed nami jeszcze kilka wysp.
Do miłego na forum
Oscar wspanialych wakacji n'a Indonésie. Odpoczywaj i zwiedzaj j'ai najwiecej.Pozdrawiam krakowianka
dzięki Oskar, wspaniałych wrażeń zyczę, bo z pewnoscią takie są i cieszcie się pobytem w tych zapewne fantastycznych miejscach; Bajecznego urlopu,
Pzdr, Ala
Oskar- super wrażeń,mega widoków i udanych wakcji, no i z niecierpliwością czekam na foty
Oskar - wszystkimi zmysłami chłoń to co wokół Tylko o zdjęciach nie zapominaj to chociaż oczęta nacieszymy
Oskar, baw się dobrze i rób dużo zdjęć to sobie porównamy nasze wycieczki A może na szybko masz jakieś praktyczne wskazówki? Ja już za kilka dni wyruszam Twoimi śladami
Serdeczne dzięki Za miłe słowa. Zdjęcia będą. To mogę obiecać.
Mabro. Zabierz dobre buty, coś na komary (mało). Do rezerwatu na orangutany ubierz się lekko bo jest ciepło I parno. Pogoda piękna, czasami wieczorem lubi krótko ale intensywnie popadać. W naszych hotelach zawsze było wi fi. Alkohol warto zabrać z kraju. Tu jest ciężko coś kupić. Owoców mnóstwo, ale ceny dla białasow wcale nie są niskie. Jedzenie dobre, hotele bardzo dobre, ale to inne BP.
Grupa 14 osób. Każdy ma po 4 miejsca w autokarze. Autokary dobre, z dobrą klimą. kierowcy świetni. Drogi złe. Wszędzie korki. Przez co przejazdy są długie.
Jeszcze raz, pozdrowionka z Jawy.
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-08-05 23:39:19)
Dzięki Oscar Mam nadzieję, że i moja wycieczka będzie udana!
No fajnie, fajnie, super wyjazd Nie mogę doczekać się fotek i relacji
Udanej dalszej części wyjazdu
Oscar
Proszę robic duzoooo fotek !!! Pozdrawiam,zazdraszczam,buziole no
Achhh,ochhhh,echhhh
Dzięki za miłe słowa. Dzisiaj był majestatyczo piękny Prambanan, jutro ruszamy w kierunku Bromo.
Pozdrowionka
Wow- kierunek egzotyczny...I to bardzo. Już zazdroszczę tych widoków i fotek oczywiście. Proszę o dużo, dużo zdjęć Miłego rozkoszowania się widokami
Chyba nie najlepiej się wkleilo. Na dodatek nie te zdjęcia co chciałem
Lepiej z fona nie umiem
Pozdrowionka
Ostatnio edytowany przez oscar (2016-08-07 16:32:59)
Mabro - wtyczki "nasze" pasują
koniecznie wpadnijcie do restauracji z oznaczeniem B1 na Sumatrze.
Ciekawe przeżycie kulinarne gwarantowane.