Nie jesteś zalogowany.
Serdeczne uściski z baaaardzo letniej i pełnej słońca Wyspy Afrodyty - dla wszystkich Travelmaniaków ;
narazie odpoczywamy, spacerujemy i grzejemy kości - stęsknieni ciepła i napawając się słońcem; od jutra pewnie gdzieś wyruszymy w wyspę....
Pozdrowionka,
Piea z małżowinkiem
Ooo, już się wygrzewacie... jak superowo
No, to już dziś dogrzani - w drogę na zwiedzanie!
Wspaniałych doznań życzę,
pozdr. A.
Grecja pozdrawia Cypr
Alicja,korzystajcie ze słonka,mega wrażeń życzę !!!
No Pięknie Ala, Cypr jest bardzoooooo fajny
Udanego wypoczynku , zwiedzania i masy fajnych wrażeń
Ale Wam Dobrze!!! Dziekuje za pozdrowienia i wspanialych wakacji zycze!!! Bawcie sie, odpoczywajcie i znęcajcie sie nad aparatką cobysmy i my troszke uzyli
Wyspa Afrodyty!! FAJNIE Dzięki za pozdrowienia.
Dużo słoneczka i przyjemnych wspomnień.
Ala- dzięki wypoczywajcie, łapcie słoneczko i ciepełko I udanego zwiedzania
Udanego urlopiku Alu
Udanego urlopu
Wam to zawsze dobrze! Bawcie się na całego i wypoczywajcie, pozdrawiamy
Ostatnio edytowany przez Michasia_Bogus (2016-11-29 22:13:34)
Dziękujemy Wam Kochani;
jeszcze tylko dziś i jutro już wylatujemy do domciu, buuuu
szkoda wracać..., bo ciepełka , słonka i ciekawych miejsc tu dużo, a turystów niewielu, no i ceny na wszystko dużo niższe jak w sezonie, więc ogólnie urlop jest bardzo udany mimo, że Cypr nie umywa się urodą do Madery , ale za to Madera nie umywa się do Cypru pod względem ilości zabytków i historii.....; mamy nadzieję że jeszcze kiedyś się tu wybierzemy jakąś zimową porą...;
Pozdrawiamy cieplutko jeszcze z Cypru, Ala z Mężowskim
Kochana
Pewnie już wróciliście i zakosztowaliście naszej wspaniałej; polskiej zimy? Ale miło popatrzeć na Twoje zdjęcia; czekam na relację i pozdrawiam K
Dziękujemy ! Miło nam będzie podziwiać Cypr w jesienny, chłodny wieczór. Pozdrawiamy :-)
Kawusia, wróciliśmy i zima zdążyła dać nam już w kość, na szczęście od dzisiaj wyraźne ocieplenie; wszystko się topi i kapie, ale u mnie w ogrodzie wciąż biało ; Relacja gotowa:) a zdjęcia będę wrzucać sukcesywnie;
Panie Romanie . również dziękuję, zapraszam do oglądania i również pozdrawiam,
Mogę do Was już pomachac Umeczeni dotarliśmy do Manilii. Zaraz idziemy na rekonesans. Wiecie, że tu świeci słońce? ! Dziwne... Przesyłam buziaki!