Nie jesteś zalogowany.
Ale na Kotelnicy Wam pogoda dopisała A co to jest za siatką? Za leżakami? Będą naśnieżać?
Z tego co wiem na Palenicy jest stok narciarski naśnieżany kiedy zima nie dopisuje.
Latem wjeżdżając na Palenicę można (trzeba?) iść szlakiem (kiedyś z pięknymi panoramkami) na Wysoką i zejść przez wąwóz Homole do Jaworek. Lata temu tam chodziłem a nie było jeszcze wjazdu na Palenicę.
Hehe...Palenica czy Kotelnica...górki mi się pomyliły, podobne takie... a w zimie naśnieżać trzeba! Chyba, że jest tak jak w tym roku.
Papuas - mnie namawiać na łazikowanie po górach nie trzeba, właśnie te piękne widoki i panoramy kuszą.
Taa ... Ja raz wychodziłam na Palenicę i każdy następny raz to będzie owe wygodnictwo, bo mało ducha nie wyzionęłam Wstrętne podejście
Ostatnio edytowany przez julka2 (2017-01-10 20:04:03)
Nasz pobyt i zwiedzanie tych pięknych okolic dobiegło końca. Wyjazd był bardzo udany
Dziękuję bardzo wszystkim czytającym i komentującym
oj tam oj tam
Świetne zdjęcia - przypomniałam sobie zeszłoroczny urlop właśnie w Szczawnicy My metę mieliśmy w domku tuż pod kolejką na Palenicę. Ludzie wjeżdżający do góry machali nam jak staliśmy na balkonie