Nie jesteś zalogowany.
Wooowww!!! Tęsknię za safari więc chętnie pooglądam fotki. Pisz i wklejaj dużo
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-01-20 12:58:09)
Bardzo się cieszę, że piszesz Jestem bardzo ciekawa Twoich wrażeń. Ciekawe w jakiej kolejności zwiedzaliscie Parki. Poczekam na opisy Powiem Ci Oskar, że jak na razie Afryka bije na głowę Azję. Jest to oczywiście tylko i wyłącznie moje zdanie. Nie mogłam się doczekać tych Filipin, tymczasem... Sawanna to jest to!!! Jestem już skażona; )
Kolka, mnie też sawanna "skaziła" a z perspektywy czasu, też dochodzi do mojej świadomości (bo Mężowski to już od samego początku jest tego pewien), że jednak Czarna Afryka (a ściślej: Kenia) - to jak dotąd były chyba najwspanialsze wrażenia i najwięcej niesamowitych emocji!!! - świat cały jest przepiękny i mega ciekawy w różnych jego zakątkach, ale Afryka ma to "coś" czego próżno chyba szukać gdzie indziej....
Oskar, Ty wiesz, że masz we mnie kibica więc też czekam na Twoje foto i spostrzeżenia (tym bardziej , że trasa Kenii północnej jest mi całkowicie obca), bardzo chętnie więc pooglądam, powspominam te klimaty i zatęsknię mocniej...
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-01-20 19:12:02)
Właśnie dostałem burę że impale to nie impale. Pewnie tak, może nie, ważne że piękne były.
Jeśli kręci sie gdzieś tutaj papuas, zapraszam do wepółtworzenia tego wątku.
oj tam, oj tam, zaraz burę - nawet nie chciałem się ujawniać i dopiero teraz zrozumiałem, że raz napisane poprawić na forum się nie da
tym jastrzębiakiem to zaimponowałeś
sprawdzałem i po mojemu to gazela Granta; po nowemu wg Wiki gazela masajska
wszystkie foto zwierzaków w tym siatkowanej cudne - oprócz ustawiania się kierowcy musisz mieć niezłe szkiełko
gerez jest kilka gatunków i to abisyńska (chyba)
hi, hi o błysk byłeś szybszy - świetnie, że mamy podobne zdanie
Witaj Papuas. Fajnie że tu zaglądasz. W dalszej części będą stwory o których nie mam zielonego pojęcia.
Twoja pomoc będzie niezbędna
Co do impali!! Obiecuję, będzie sporo
fantastyczne foty!, jak zawsze zresztą Twoje:) szkło-szkłem, ale oko też masz przednie ) i nie zaprzeczaj skromnie, że tak nie jest ).
(Apropos, a czym dokładnie robisz zdjęcia? )
Oskar- super Cieszę się, że piszesz I foty zwierzoli