Nie jesteś zalogowany.
Ooooo! I są moje ulubione oryksy...
Ptaki ,,ustrzelone" super
Ja ogromnie doceniam nazywanie szczegółowe różnych gatunków zwierząt, bo sama wiem, jak czasem trudno coś nazwać poprawnie i ile czasu zajmuje szukanie i zastanawianie się- czy to COŚ- jest na pewno tym COSIEM
Ale wszystkie zwierzęta są piękne, nawet bez nazewnictwa
Antenka - Oryksy jeszcze będą
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-01-22 12:43:10)
Oskar- cieszę się niezmiernie Wiedziałam,że będą mnie prześladować
Oscar, już chyba kiedyś pisałam, że Ty jesteś podróżniczy szczęściarz Super spotkanie!
Echhhhh, nie będę oryginalna i nie powiem,że ci Oskar zazdroszczę
Gepard
Mabro – cos w tym jest. Może już cały zapas nieszczęść mam wyczerpany? Na dowodzik zaraz wstawie drugie spotkanie. Jeszcze lepsze.
Antenka – nie podpuszczaj. Dam sobie palec uciąć ze to lampart
podpucha, na bank lampart, piękny, i to nie przy przynęcie, nie na drzewie, ale swobodnie wędrujący
lamparty (i kilka jeszcze innych) mają cętki ułożone w rozety, a gepardy nie (no i zupełnie inną sylwetkę)
no ale nazwami ptaszków powaliłeś mnie na łopatki - chyba przyjdę do Ciebie na szkolenie
Eeeee, chłopaki- to żadna podpucha Tak to jest, jak człowiek jeszcze nietomny, przed kawą, siada do kompa i krzywo okulary zakłada
Jeden i drugi LAMPART cudny
No prosze,a Oscar sie w Kenii wojazowal i nawet pozdrowien nie przeslal
Fiu fiu FOTKI REWELACYJNE
Kociak THE BEST
Kati – już gdzieś pisałem( chyba na kawie) że na fonie i tablecie byłem wylogowany z Travelmaniaków, a hasła zapomniałem. Wyjazd był trochę spontaniczny i miałem mało czasu na przygotowania. Nie wszystko udało się przewidzieć. Mam nadzieję że mi wybaczysz!!
Znowu zauważyłem błąd. Zjadło mi "o" Miało być Frankolin przy ptaszkach
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-01-23 13:07:18)
Ten tajemniczy ptaszek to prawdopodobnie drozd
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-01-23 15:21:52)