Nie jesteś zalogowany.
Echhh... pięknie Słonie w kąpieli, Rów Afrykański, Nakuru... powzdychałam sobie
Jeśli Antenka jeszcze tam nie byłaś, szczerze polecam ten kierunek.
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-01-30 20:41:52)
Jak ja byłam w Nakuru to flamingi jeszcze były chociaż też w mniejszej ilości niż w poprzednich latach.
Ostatnio edytowany przez mabro (2017-01-30 23:00:23)
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-01-31 08:52:53)
Oskar- nie byłam, ale tam kiedyś będę
A co do jeziora i flamingów- ja podejrzewam, że została zaburzona równowaga biologiczno- chemiczna wody- nie ma alg i skorupiaków- więc flamingi się wyniosły - jak nie ma co jeść. No niestety, gospodarka wodna jest mocno zaburzona na całym świecie, przez co cierpi dosyć mocno przyroda.
Żyrafy-
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-01-31 12:59:47)
Zatęskniłam za safari! Cudne te zwierzaki - mogę je oglądać bez końca
W takim razie zaglądaj, jeszcze kilka zwierzoli będzie
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-02-01 06:54:15)
Oskar - fantastyczny wyjazd i Twoja relacja. Zobaczyłeś o wiele więcej niż ja (ciut zazdroszczę) a zdjęcie lamparta i taka fajna portretowka żyrafy miodzio Czekam na dalszy ciąg opisu. Brawo!
Kawusia- Fajnie że zagladasz na moją Kenię, a jeszcze fajniej, że Ci się podoba.
Jak już chyba wcześniej pisałem, dość długo czekałem na ten program. Z roku na rok odkładałem Kęnię, aż się doczekałem. Dzisiaj mogę powiedzieć, że ten wyjazd to był strzał w dziesiątkę.
Acha! Portrety zwierzoli jeszcze będą!!
Jestem pod wrażeniem ilości zobaczenia przez Ciebie zwierząt. Objazdówka naprawdę super Nawet zaczęłam z ciekawości przeglądać oferty.....troszkę drogo, ale po Twojej relacji widać, że warto. Byłeś też tydzień na wypoczynku, czy tylko sam objazd?