Nie jesteś zalogowany.
Hej. Czy orientuje się ktoś z Was jak jest z wycieczkami po DELCIE MEKONGU? Jak dotrzeć z Ho Chi Minh, z jakiego biura skorzystać??
Polecam Ci wycieczki z https://www.thesinhtourist.vn/landscapes/mk/1/mekong
Jak również właściwie każdy hotel również oferuje swoje usługi w zakresie wycieczek.
Ja też mam zamiar korzystać z tego biura co podaje Bea kupując u nich Delte Mekongu ale to dopiero bedzie w lutym , bo wtedy tam sie wybieram.
Moze komuś sie przyda od jutra czyli 12 .08 linie Vietnam Airlines szykują fajne promocje na loty wewnetrzne i nie tylko
Malginia nie wiem czy tutaj jeszcze zaglądasz. Interesuje mnie czy byłaś w Delcie Mekongu z miejscowym biurem Sinhtourist i czy się sprawdzili ?
Julka byłam w Delcie Mekongu ale kupowałam z hotelu w którym mieszkałam . W całej mojej podróży po Wietnamie nie korzystałam z biura Sinhtourist . Przed wyjazdem miałam plany , że będziemy kupować z Sinhtourist , jednak wszystko można było załatwić w hotelu , było to bardzo wygodne a ceny były podobne .
Dzięki za odpowiedź Mamy przeznaczone 3 dni na Delte, a jak długo Ty byłaś? Czy wszystkie te biura mają wplecione w swój program te punkty komercyjne typu miody, cukierki itd? Byliście z grupą i jechaliście według planu, czy sami i biuro zrobiło jakiś program pod Wasze gusta?
Ja byłam na 2 dni nocleg mieliśmy u lokalesów luknij sobie na fb Hung's Homestay jedyni z całego autokaru Byliśmy z grupą i jechaliśmy według ich planu typu miody , cukierki itd wszystko w tym programie było . Podeślij mi swojego emaila na prv wyśle ci linki do fotek z Wietnamu
Ok już się robi
Malginia...a czy możesz napisać coś więcej o noclegu u lokalesów ponieważ jest to moje marzenie o którym niestety Julka absolutnie nie chce słyszeć....
Musiałbym to zrobić osobno co popinkoliłoby cały plan Delty.....
....i czy mogę też prosić o linka ze zdjęciami Viet?
Ostatnio edytowany przez hapol (2017-02-28 19:36:31)
Malginia...dzięki
Już nie płacz....załatwiam dla nas noclegi w wietnamskich domach.....wygraliście
Ostatnio edytowany przez julka2 (2017-03-01 21:47:12)
No właśnie nie wiem czy się śmiać czy płakać ......
......wygraliście ...Idealnie to teraz pasuje....fakt, wygraliście.
Więc mam nadzieję że jak się ogarniesz to zrobisz kolejną świetną relację.... Bo chciałbym poczytać i zobaczyć, zresztą inni zapewne też co mi przeszło koło nosa.
Hej,
Planujemy wyjazd do Wietnamu /Kambodży. Plany są takie:Hanoi-Ha Long-Hue-Hoi An-Mui Ne-Sajgon. Odpoczynek na Phu Quoc. Potem Ankor Wat, Phnom Penh. Opcja dla Phu Quock: Koh Rong. Czy 3 tygodnie starczą na taki wypad? Nie będziemy oszczędzali na transporcie.
Jak w Wietnamie wygląda sprawa płatności:gotówka ( $ czy Dongi ) i jak jest z kartami. Wymiana w bankach czy bankomaty?Lepiej w Polsce czy na miejscu? Wietnam wydaje się trochę "egzotyczny"