Nie jesteś zalogowany.
Najfajniesze było to, że tuż obok stał facet i cały czas psioczył, że to najgorszy zachód słońca jaki w życiu widział. Pstrukał i pstrykał słońce, zamiast sie odwrócić
Oscar-dzięki !!!
FANTASTYCZNE zdjęcia
Więcej,więcej,więcej
Dopiero zauważyłam te zdjęcia z pustyni Jak ja bym chciała zrobić takie zdjęcia!!! jak bym chciała "umieć" zrobić takie zdjęcia! Przepiękne!
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-03-04 07:41:05)
Fotki z pustyni MIODEX COŚ NIESAMOWITEGO !!!
przeprzecudowne zdjęcia!!! jakoś zawsze inaczej wyobrażałam sobie pustynię Mam na uwadze objazdówkę ,,Wielkie Południe" W grudniu 2016 na laście kosztowała 1400 zł plus dodatki oczywiście. Jak drugi raz się trafi taka oferta, to nie będę się zbytnio zastanawiać
Te zdjecia pochodzą z objazdówki południa Maroka - erg Chebbi. Co wcale nie znaczy że północ jest mniej ciekawa W ub roku były świetne lasty do Maroka
Rzeczywiście piękne są te zdjęcia z pustyni.
ta pustynia to po prostu cudo!!! te fotki są tak piękne, że aż dech zapiera;
Ech, Oskar, tak kusisz i kusisz tym Marokiem, że się w końcu dałam skusić i już całkiem niebawem mam nadzieję to zobaczyć na własne oczy jadę do Maroka - właśnie na tę wycieczkę na Południe:) i to przez Ciebie
Dobra!! Całą winę biorę na siebie.
Bardzo się cieszę, że pomogłem podjąć decyzję
Baw się dobrze
dzięki, dzięki:)
a może masz jeszcze jakieś fajne fotki z tego Południa....? chętnie popatrzę , bardzo chętnie:)
Obawiam sie że adminek mnie pogoni. To nie ten dział. Nie te strony