Nie jesteś zalogowany.
Pięknie, pięknie Podziwiam Kolka, że tak Wam się chciało przemieszczać z miejsca na miejsce z tymi wszystkimi bagażami, no ale w sumie to szkoda byłoby siedzieć w jednym miejscu, skoro te wszystkie wysepki są takie urocze
eech jak ja marzę o takich palemkach - już mi się nawet śnią po nocach
Ostatnio edytowany przez Kolka (2017-03-08 23:36:57)
Angela - transfery to właśnie ból na Filipinach. Zajmują bardzo dużo czasu i często są zmieniane. Byliśmy tam prawie miesiąc i nie wytrzymałabym w jednym miejscu Teraz ułożyłabym plan inaczej, ale czasu nie cofnę.
A palemki będziesz miała w Kenii...jeszcze trochę
Wasze zdjęcia to uczta dla oczu
Znowu fantastyczne fotki
No i jest słoneczko
Tour B i A też bardzo fajny!
Pinagbuyutan Island... Papaya Beach
Domek na plaży cud-miód Pamiętam tą chatkę z relacji Tomka
I jeszcze zip lina zaliczona
Pięknie po prostu pięknie!
Ostatnio edytowany przez Kolka (2017-03-10 17:44:42)
Piękna ta Twoja opowieść Kolka - mnie nie zanudziłaś, ja bym jeszcze mogła czytać i oglądać takie cudne zdjęcia
Dziękuję
Dzięki za wspaniałą relację.
Muszę to wszystko jeszcze raz przemyśleć. Miejsca przepiękne. Zdjęcia jeszcze lepsze, tylko ta pogoda?? Tu trochę zabrakło Wam szczęścia.
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-03-11 07:50:21)
Asia- dziękuję Uczciwie pokazałaś te Filipiny,że nie zawsze jest jak na folderowych fotach.Są miejsca na świecie, które od pierwszego wejrzenia kradną serducho, inne trochę mniej albo wcale. I warto próbować
Pięknie dziękuję za fajną relację, jak zwykle- super się Ciebie czyta i ogląda foty
Dzięki Antenko Na Filipinach jest mnóstwo przepięknych miejsc, ale oni /miejscowi/ jakby w ogóle nie doceniali tego co mają - np. w ElNido...nie jestem pewna czy juz tego nie pisałam wszyscy turyści chcą zobaczyć Las Cabanias. Do tej plaży prowadzą jedne, jedyne schody i wzdłuż nich, z góry na dół jest jedno, wielkie wysypisko śmieci! A smród taki, że...lepiej nos zatkać. Przecież wiedzą, że turyści tu trafią, że muszą przejść tą drogą - bez pomyślunku jakoś
I takich miejsc jest mnóstwo - z jednej strony raj, z drugiej masakra.
To prawda. czasami trzeba sie nieźle nagimnastykować by zdjęcie jakos wyszło!
Potem kadrowanie, potem retusz..... i mamy bajeczkę!!
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-03-12 15:56:21)
Nie no...bez przesady Ja też nie raz kadruję i poprawiam Ale jak okolica jest beznadziejna, to zaczarowanego ogrodu z niej nie zrobię - takich umiejętności nie mam
Dodałam troszkę ruchu do obrazu
...przepraszam - muszę coś pozmieniać w tym filmie dlatego go tymczasowo usunęłam
Ostatnio edytowany przez Kolka (2017-03-13 12:08:19)