Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-03-17 17:38:09)
Angela - oczy mam prawie jak u Tarsierów Pięknie, cudownie!!! Zazdroszczę Wam zapału i chęci. Widoki obłędne! Jestem zachwycona!!! /hehe...mogłabym tych wykrzykników wstawić jeszcze więcej/
W górach można się zakochać, szczególnie tych jesiennych - zdecydowanie bardziej mi się podobają. Ja zacznę od wiosny Już zaczynam dni odliczać.
Ale wstawać w nocy żeby wyruszyć na wschód słońca... Nie bałaś się tak iść po ciemku?
Fajnie Kolka, że Ci się podoba Zapału mamy z mężem dużo - to fakt Jak już jedziemy na urlop, to wykorzystujemy go na takie łażenie na maxa A co do chodzenia po no nocy - nie, nie bałam się - wiedziałam, że w tych rejonach nie ma niedźwiedzi, więc śmiało szłam - a wrażenia przeżyte w tym czasie nie do opisania Tak nam się to spodobało, że powtórzyliśmy ten wyczyn później w Tatrach - tyle, że wracaliśmy już po ciemku przez ciemny las...
Straszysz... Nocą w Tatrach??? No to cierpliwie poczekam na opis
Naprawdę bardzo mi się podoba Wasze łazikowanie
Zahaczyliście może o "Koci zamek"?
Polecam a zapytałam bo widzę zdjęcie
No właśnie wyczytaliśmy w necie, że tam pyszne jedzenie. A z Twojej relacji kojarzę, że chyba właśnie wspominałaś, że tam byliście.
I tak tam wrócisz to wtedy tam zajrzysz. Pięniny są piękne - teraz dopiero widzę co mnie ominęło. Mój wyjazd to był właśnie taki spacerek dla emerytów
Hehe ja tam moją parę emerytów przeciągnęłam po kilku szczytach. Tata szedł bez problemu, ale mamie chwilami było ciężko, jednak dzielnie dała radę.
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-03-17 19:32:09)
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-03-17 20:10:07)