Nie jesteś zalogowany.
super!! Teraz czekamy na storczyki, pływacze, rosiczki czy aldrowandę Wszystkie inne zdjecia równie mile widziane. Jak pisałem jeszcze sie tam wybieram. Z przyjemnością podpatrze gdzie jeszcze warto.
Ostatnio edytowany przez texarkana (2017-05-24 21:15:18)
Prześliczne zdjęcia Pięknie tam jest, tylko strasznie mi nie po drodze
I jeszcze mnie ciekawi, co te żółwie robią na wolności zimą??
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-05-24 21:34:01)
Żółw błotny śpi zakopany w mule na dnie zbiorników wodnych. Po prostu na zimę "znika".
Mam wrażenie, że właśnie dlatego jest tam tak pusto, bo większości ludzi jest tam „nie po drodze”.
Pięknie tam Texarkana- foty zieloności, kwiecia piękne I cudne żabki
Kolka, na tej fotce jest SKRZYP - naprawdę skrzypi, można go też rozmontować jak wieżę z klocków i złożyć z powrotem (tak się bawiłam w dzieciństwie, bo wtedy nie było zabawek i taki skutek, że zostałam biologiem
Biolog?? To Cie wykorzystam.
Co to są za żółte grzyby na pniu (Twoje zdjęcie) Też je widziałem i nic o nich nie wiem?
wygląda na jakiś żółciak siarkowy, ale ja jestem "biolog-amator" tylko z zamiłowania , poczekajmy więc na głos eksperta:)
Oskar, przepiękne foty nam tu zapodałeś z tego Parku; ścieżki spacerowe - marzenie; .
Nic- tylko trza jechać!
Agata, Twoje zdjęcia jak zwykle majstersztyk!
Żółciak – Tak, to właśnie to widziałem podczas spaceru. Dzięki Piea
Skrzyp...a ja myślałam, że to jakaś odmiana bambusa Ładne to to jest
Te grzyby to owszem, żółciak siarkowy. Można go jeść, gdy jest młody. Obgotować, pociąć na paski, panierować jak schabowego i smażyć. Zamierzam wypróbować.