Nie jesteś zalogowany.
oskar- gratulacjony
będą widoczki
postaram się coś tam napstrykać. Mam nadzieję, że pogoda dopisze
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-05-17 09:59:34)
O rany! Ale teraz to pojechałeś Zapowiada się rewelacyjnie! Gratulacje
Super, Oscar, że Twoje plany zbliżają się do realizacji...
Oczywiście kciuki w górze! Piękny kierunek.
Bezpiecznej podróży
Oscar - gratuluję Na pewno wrażenia będą wspaniałe. Liczę na super zdjęcia... Trzymam kciuki
Witam wszystkich )
Jestem na etapie organizacji wesela a co za tym idzie, najprzyjemniejsza częśc - planowanie podróży poślubnej
Kierunek już wybraliśmy ---> Seszele!
PLanuję wypad na 10 dni. Kwestia tego czy więcej czasu spędzić na Mahe czy raczej La digue + Praslin ? Zależy mi na nurkowaniu i leniwym wypoczynku. Mimo wszystko boje się ze mozna sie zanudzić na tych dwóch małych wysepkach. Jeśli się myle, bede wdzięczna za podpowiedź. NIe chce tez zrujnować swojej kieszeni poprzez częste przepływanie łodzią lub kursowaniem samolocikiem z praslin-mahe Ktoś był, doradzi ? Dzięki z góry )
Pozdrawiam z podlasia
Kolka, Ania. Kawusia, dzięki za miłe słowa.
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-05-18 07:51:37)
Tyle się tu o Albanii dyskutowało, byłam tam samochodem 2 tyg. ze trzy lata temu. Z perspektywy dróg jezdnych brzydko było, to fakt (plac budowy, pył, gruz), ale i pięknych miejsc nie brakowało, jak chociażby Kanion Osumi, Berat, czy wybrzeże południowe. A przede wszystkim była to WIELKA PRZYGODA! Chciałabym tam wrócić i "dać sobie na drugą nóżkę" zanim ten kraj się wybuduje w nowej wersji i upodobni do wszystkich innych, a ceny skoczą. Ja polecam Albanię tym, którzy chcą poznawać inną rzeczywistość i są w stanie wycierpieć różne niewygody.
A w tym roku jadę do Danii na zwiedzanie i rower (jakieś 16 dni), a potem żagle na Solinie i grzyby w Bieszczadach. Ale w przyszłym może Serbia i Albania-2. I może Czarnogóra?
Póki co, wklejam parę fotek z netu - to bym chciała zobaczyć w Danii:
Ostatnio edytowany przez texarkana (2017-05-26 00:05:20)
Agata, plany świetne, ; u mnie zdjęć (tych co chcesz zobaczyć w Danii ) nie widać
Coś nie tak wyszło z adresami zdjęć. Nie otwierają sie. Wklej inne zdjęcia.
Oskar- gratki!!
Oskar...aż mnie zamurowało! Kolejna superowska wyprawa Ci się szykuje - gratulacje!
Dzięki dziewczyny
Mam nadzieję że będzie fajnie. Chyba najwięcej zależy od pogody, a ta bywa tam bardzo kapryśna. Islandie miałem w swoich planach, ale po odwiedzeniu południa Chile i Argentyny (podobne klimaty) spadła na dalsze miejsce. Wszystko się zmieniło gdy zajrzałem na stronkę Itaki.
Zrobili takiego lasta że grzech było nie skorzystać.