Nie jesteś zalogowany.
Na żywo lepiej?? Toż to moje najlepsze zdjęcie od lat!!
muszę Ci uwierzyć na słowo...
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-06-17 07:20:38)
Oscar - jak na razie widoki bajkowe. Nie bądź taki skromny co do zdjęć - jak na zdjęcia "robione w biegu" są świetne. Czekam na dalszą część islandzkiej opowieści
Oscar - piękne widoczki ach.... kocham góry - wszystkie bez wyjątku
Piękne...
W Reykjaviku zauważyłam nowe trolle
za to w terenie bez zmian
Cudna kraina!
Zgadza się - kraina przecudnej urody Nawet to zimno dodaje jej uroku - jakoś nie pasuje mi tu krótki rękawek
Widoki piękne Przyrodowo-widokowo bardzo mi się podoba
Trolle fajniutkie
nie mam nic nowego do dodania... wszystkie moje zachwyty wyrazili już poprzednicy; ta wyspa jest absolutnie na naszej liście i to już od dość dawna, może kiedyś jeszcze się uda...
Oskar no pięknie tam, oj pieknie.... , troluś oczywiście mega, choć niepodobny do Ciebie na pewno ;
Lokalesi w koszulkach, a turyści w czapach i kurtkach! - to zupełnie odwrotnie jak na Maderze zimą czy w Maroku bardzo wczesną wiosną :)tam turyści prawie "na golasa" i w japonkach, a lokalesi w kożuchach, botkach i nausznikach
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-06-17 22:44:46)
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-06-18 07:07:15)
Wycieczkowe co nieco
Pilot
Basia W. okazała się świetnym pilotem a na dodatek osobą bardzo miłą i opiekuńczą. Każda prośba czy sugestia doczekała się załatwienia lub przynajmniej próby załatwienia. Logistykę miała w małym paluszku. Mam spore doświadczenie z pilotami. Nie zawsze trafiałem na najlepszych, ale Basia to osoba która świetnie nadaje się do tej pracy.
Z tego co wiem można ją spotkać również na wycieczkach do Mediolanu i Danii.
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-06-18 07:11:02)