Nie jesteś zalogowany.
ale łaaaaadniee:)
Bajka!!!!!! ❤❤❤❤❤
kto rano wstaje ten ... ma widoki
muszę się oburzyć, bo pierwszy napisałem, że w Żywieckim mniej ludno niż w Śląskim, ale trudno, jakoś przeżyję - byle było dużo foto
rejon Zwardonia, Rajczy i Ujsołów jest bardzo malowniczy, doskonale mi znany i chyba najbardziej ulubiony z Beskidów
oczywiście i na Babią trza kiedyś wejść, ale tam zawsze wieje
czekam niecierpliwie na cd. bo oprócz foto jestem ciekawy trasy, którą wybrałaś
Ja już postanowiłam - też tam pojadę Najpierw w styczniu albo lutym zaliczę zimowe Pieniny, które w tym roku mi nie wyszły, a potem na jesień pojadę w Beskidy
Mgiełki…bajeczka
Angela - trzymam kciuki żeby Twoje plany wypaliły Ja Pieniny odwiedzę we wrześniu, a zimą ...przyznam sie - nie chodziłam po górach nigdy Kiedyś jeździłam na nartach, ale to było wieki temu
A odnośnie mgieł - no właśnie dlatego wybrałam to miejsce noclegowe. Jest położone wysoko i wcześniej czytałam, że widoki tam sa piękne i na te mgły liczyłam udało się Zawsze można lepiej, zawsze można piękniej, ale mi się podobają
Kiedy dojechałyśmy tam w nocy - całe niebo mieniło się milionami gwiazd! Taką piękną Drogę Mleczną widziałam tylko w Afryce /przyznam sie, że tam była jeszcze bardziej Naj Próbowałam coś ze zdjęciami, ale nic mi z tego nie wyszło - niestety - nie mam takich umiejętności. No i świerszcze...oj jak one tam grały! Wrażenia niesamowite!
Ostatnio edytowany przez Kolka (2017-07-26 20:10:47)
Ostatnio edytowany przez Kolka (2017-07-26 20:35:31)
Ślicznie tam Uwielbiam takie widoki, jak ten na ostatnim zdjęciu