Nie jesteś zalogowany.
Cóż mam napisać? Jest cudownie, właśnie tak to sobie wyobrażałam a pierwszy łyk afrykańkiego powietrza tuż po wyjściu z samolotu - bezcenny wraz z tym gorącym, wilgotnym powietrzem poczułam się bardzo szczęśliwa Przesyłam więc gorące pozdrowienia dla wszystkich travelmaniaków Jumbo
Dzięki
Ten 1-szy łyk powietrza zapada w pamięć...
No to teraz łykaj dalej ... wspaniałych wrażeń, widoków, zwierzaków...
Si jumbo, zycze wspanialych wakacji
Z Afryki do Afryki !! Dzięki i też cię pozdrawiam z nad Wodospadów Wiktorii
Dzięki. I pamiętaj, że jesteśmy umówieni na 5 września
Pewnie, że pamiętam. Będę machał skrzydłami
Dzięki i też pozdrawiam. Korzystaj z każdej minuty w tym wspaniałym miejscu. Wielu wrażeń i super fotek
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-09-01 19:21:34)
Jumbo, Jumbo Kenya!
Ach, jak ja Ci zazdraszaczam oczywiście pozytywnie; chciałabym bardzo się tam znaleźć..... i przeżyć to ponownie;
Życzę wspaniałej przygody na sawannie , bo z pewnością będzie to Przygoda Życia!
Pozdrowionka,
Dwa dni wypoczynku w raju juz za mną. Na razie leniwie snujemy się od basenu do basenu. Dziś zaliczyliśmy też kąpiel w oceanie drineczki, plażing, smażing... już zdążyliśmy stwierdzić, że nie jesteśmy przyzwyczajeni do takiego błogiego lenistwa i nudą nam zawiewa - prawdziwe POLE POLE Jutro przejazd przez Mombasę za dnia, choć i w nocy zrobiła na nas ogromne wrażenie... kto był i widział, wie o czym mówię. Jutrzejszy plan to Park Hallera
Jumbo travelmaniacy
Jumbo
SUUUPER!!! Jak fajnie pooglądać znajome kąty Jak ja chciałabym tam być...fajnie, że Wam się podoba
Wybieracie sie też na farmę krokodyli?
Nad tą farmą to się jeszcze zastanawiamy. Pytałam naszej pani od safari czy da się połączyć tą farmę z Parkiem Hallera jednocześnie, ale powiedziała że nie. A czy drugi raz będzie nam się chciało jechać do Mombasy i tracić tyle czasu, to nie wiem. Zobaczymy...
Angela, niedaleko Parku Hallera, w Nyali, jest farma krokodyli pod nazwą Mamba Village Crocodile Farm. Można tam zjeść posiłek z krokodyla i pooglądać krokodyle od najmniejszych do największych. Jak ja byłam to za drobną opłatą pracownicy fermy przynosili jajka krokodyle i pokazywali jak wykluwają się małe krokodylki
Udanych wakacji!
Ostatnio edytowany przez mabro (2017-09-01 22:29:00)
Ostatnio edytowany przez mabro (2017-09-01 22:27:01)
Angela - Wasza przewodniczka bzdury opowiada - jak najbardziej da się połączyć! To nie są jakieś wielkie odległości, a jak już dotrzecie do Mombasy to żal nie skorzystać. Mi się tam o wiele bardziej podobało niż w Parku Hallera