Nie jesteś zalogowany.
Pięknie Oscar, pięknie
No właśnie, Afryka nie potrzebuje żadnych filtrów
Oskar....mi to wygląda na wężówkę afrykańską ale oczywiście mogę się mylić
Też stawiam na wężówkę. Było ich sporo. Ptak był daleko. Jakość zdjecia marna, ale ptaszysko ciekawie wyszło. Może ktoś ma lepszy pomysł.
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-09-14 18:42:57)
Oscar, a Ty zamierzasz pokusić się o jakiś bardziej konkretny opisik czy chcesz wykpić się tymi kilkoma zdjęciami?
No dobra - doczytałam i żądam relacji!!! Tak - ŻĄDAM!!! Inaczej będziecie mnie mieć na sumieniu Bo ja jestem właśnie uzależniona od Afryki - mimo, że Oskar takiego uzależnienia nie uznaje
A teraz już ładnie poproszę...PROSZĘ!!! Zdjęcia są baaardzo obiecujące ale też jestem ciekawa Waszych wrażeń
To były wszystkie zdjęcia jakie mam. No może jeszcze kilka ptaszków i zwierzątek gdzieś tam lata po aparacie.
Na żadną relację już nie dam się namówić.
Po kilku relacjach w tym roku mam do tego święte prawo!
Do końca roku mam wakacje.
Buhahahaha Oscar - teraz mnie rozbawiłeś Pojechałeś na taką wycieczkę i mamy uwierzyć, że nacykałeś tylko 20kilka zdjęć??!! Oczywiście, że masz święte prawo nie robić relacji, no ale sam wiesz, że to w końcu Afryka, że kilka świrów na jej punkcie się tu znajdzie, że pięknie prosimy... bla bla bla. Tak więc wybieraj - albo łamiesz kilka serc albo powodujesz, że zaczną szybciej bić z emocji... wybieraj...
Angela spoko, Oskar nam się jak zwykle tylko przekomarza; nacykał z 5000 fotek, a Relację napisze... napisze na bank! , lubi się tak troszkę podroczyc
(a tak apropos: Angela, Witaj powrócona i Witaj w Klubie Afroświrów
Drogi Oskarku ....jeżeli udało się z owieczką Dolly to Ciebie też sklonujemy
....także nie pitol ten teges ino lecisz z tym koksem
Jeśli już się uda klonowanie, napiszę równie pasjonującą relację jak twoja z Meksyku.