Nie jesteś zalogowany.
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-09-24 13:53:15)
Wreszcie! Dziękuję
Oscar, fajnie, że będziesz pisał relację bo wydaje mi się, że Twoja trasa jest nieco inna niż moja np. Jezioro Sowa (nie byliśmy tam). Poza tym byłeś w innym terminie niż ja. Ciekawe kto był Waszym przewodnikiem - u nas była Pani Kornelia o ogromnej wiedzy i bardzo sprawnie prowadząca wycieczkę. No to czekam teraz na ucztę zdjęciową
Angela – Jeśli do cytatu dołączyć następne zdanie które napisałem : „Wszystkich którym na tym zależało z góry przepraszam” Dla wszystkich staje się chyba jasne, że nikomu nie chciałem dopiec.
Na dodatek to oświadczenie to moja „mantra” która zaczynam większość swoich relacji. Łatwo to sprawdzić!
Bardzo się cieszę że zdjęcia Ci się podobają
Mabro - Kornelię miałem okazję poznać podczas jednej z wycieczek. Nie różnimy się w ocenie. To świetna dziewczyna i świetny pilot. Teraz pilotuje wyjazdy po Australii i Nowej Zelandii. Nas pilotował ktoś inny, ale o tym za chwilę.
Z tą ucztą zdjęciową to wielka przesada. Jak już napisałem: wklejam jakie mam!!
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-09-24 21:53:53)
Tym razem odbyło sie wszystko normalnie bez żadnych niespodzianek!! Pogoda dopisała, współtowarzysze okazali się ok. Nudy pani kochana, nuuuudy!.
Oscar, byłam na bardzo podobnej trasie , tylko jeszcze o Zambie zaczepiliśmy , z przyjemnością wrócę wspomnieniami oglądając Twoją relacje
Witaj Klaudia. Mam nadzieję że z Mabro pomożecie mi sklecić tą relację.
O Zambię też zaczepiliśmy
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-09-25 09:12:54)
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-09-25 11:25:59)
Pożądek na ulicach prawie jak w Mombasie