Nie jesteś zalogowany.
Świnka to najlepszy pomysł. Ja tak zawsze robię
Na taką kwotę to albo trzeba mieć z pięć świnek albo jednego sporego świniaka
Ps. nie mam świnki - mam blaszaną puszkę
a gdzie trzymasz te słoiki???
Pewnie w ogrodzie - jak wszyscy
Hapol a nie prościej raz na czas wymienić drobne na grubsze? Taka ilość moniaków w tej kwocie to nieźle musiała ważyć
Angela - no jeszcze nie wyczaiłaś gdzie Hapol te słoiki trzyma??? Eeeee .... w ogrodzie to za proste by było Ty wyczaj a potem zrobimy skok na słoiki i będzie na Kenię
Antenka - już wiem - miałam wizję w której ukazało mi się, że słoiki stoją w specjalnie do tego celu wykutej w ścianie skrytce. A na ową skrytkę dla niepoznaki całkiem niedawno zamontowano nowiuśką tablicę na magnesy Tak więc musimy zrobić skok na hapolową kuchnię
Angela- popłakałam się... : alejaja: genialne ok to biorę ze sobą tasak i tłuczkiem do mięsa rozwalimy tablicę co by się dostać do skrytki no dobra. .. magnesiki oszczędzimy
Antenka nie bierz tasaka - szkoda targać - przecież to będzie skok na kuchnię, to Hapol na pewno ma w niej tasak. I jeszcze druga sprawa, będą na nim jego odciski palców, a my założymy rękawiczki i będziemy kryte - wyjdzie na to, że sam się obrabował A co do magnesów, to przeniesiemy je z powrotem na lodówkę, w końcu od czasu wykucia tajemnej skrytki jest na niej sporo miejsca
co piłyście???
Angela - ja tam ufam swoim narzędziom zbrodni nooo jeszcze swoim super śrubokrętem z udarem wydłubię dziurę w skrytce bo pewnie zamurowana bez lateksu się nigdzie nie ruszam ale drugiej lodówki na magnesiki nie kupię odpada
Ja właśnie herbatę skończyłam
A po co druga lodówka? przecież jedną ma, to mu ją obkleimy - od spodu, oba boki i front - powinno styknąć
No nie mieściły się na jednej zrzuta na drugą nią przeszła dlatego tablica powstała ze skrytką