Nie jesteś zalogowany.
Gorace i bardzo sloneczne pozdrowionka z uroczej i bardzo zielonej wyspy slą Ala z małżowinkiem, p.s. Dawno nie bylismy w Grecji i nam się zatęskniło, wiec wpadlismy na pomysł zupelnie nie planowanego Korfu. Mialam troche obawy czy Korfu o tej porze roku to dobry wybór, ale okazalo się ze świetny, od kilku dni mamy tu mnóstwo slońca i letnie, ale nie upalne temperatury. Pozdrowionka dla Wszystkich TM-niaków
Łał! Dzięki!! Wrześniowe Korfu. Super!
O, jaka miła niespodzianka
Gratuluję decyzji A zatem, cieszcie się ciepłym latem!!! I pomachaj od nas Ala - Albanii...
Życzę wspaniałych wakacji
Piea - łap te słoneczne promienie i ciepełko bo tutaj...sama wiesz
O fajnie Spontany są najlepsze Miłego urlopu
Łapcie słonko i odpoczywajcie Super spontan
Słonecznego wczasowania
Tyż tak godom że spontany som nojlepsze
Udanego
Odwzajemniamy pozdrowienia :-). My też spędziliśmy wczasy na Korfu we wrześniu kilka lat temu i bardzo miło wspominamy ten pobyt. Życzymy udanego pobytu, pięknej pogody i ciekawych zdjęć.
Pozdrawiam
Witam po powrocie, buu....;
dziekuję wszystkim za pozdrowionka; wrześniowe Korfu (pół na pół i październikowe) fantastyczne! pogoda malinowa i ludziuff mało
Ania, Albanii pomachane - i z góry i z dołu ; słonko złapane, kości dogrzane, a teraz szara, mokra i bura rzeczywistość.... aż do kolejnego knucia
Witaj, witaj. Teraz przeżywasz szok termiczny!!
Witanko
Oskar....wiem cuś o tym ....z +32 do +9
Ostatnio edytowany przez hapol (2017-10-07 13:51:37)
Gdy wracałem kilka lat temu z Kuby było jeszcze lepiej. Gdy wsiadałem było +30, gdy wysiadałem -25. brrrr!!!Kilku gości było w szortach