Nie jesteś zalogowany.
Oskar....chodziło mi o połączenie rumu z sokiem a nie plastikowy kubek
Angela...nie przypominam sobie hotelu w którym przy basenie który był akurat otwarty podawano w barze napoje czy drinki w szkle
Zawsze podawano ze względu na bezpieczeństwo w plastikach.
tyż mi się wydawało że ta profanacja dotyczy rumu z ananasem a nie plastik , ale co tam....
Angela, faktycznie - w Europie i wszedzie tam gdzie wzgledy bezpieczeństwa sa jednak wazne- driny wszelakie serwuje się w plasticzanej zastawie (czasami po zmierzchu wjeżdża szkło, jak już baseny są nieczynne, ale w krajach tzw "dzikich" mają bezpieczeństwo gdzieś i drinusie serwuje się elegancko.... choć czasem kończy się to kawałkiem szkiełka w stópce
No ja tam nie mam jeszcze obeznania pierwszy raz za granicą i codziennie w szkle nam podawali wszystkie drinki A potłuczonego szkła nigdzie na szczęście nie było. Ogólnie to Polacy, których tam poznaliśmy, to mówili że pół świata już zwiedzili, ale takiej kultury ze strony hotelowych gości to jeszcze nie widzieli. Cisza, spokój i brak pijanych i głośnych wczasowiczów. W takich warunkach to spokojnie w szkle mogli dawać alkohol
No też wiem że wiedziałeś
Tu też były fajne szklanki z twardego plastiku ale jakoś te były wygodniejsze....wypite i do śmietnika
Angela....widziałem parę takich nieprzyjemnych sytuacji ...skok do basenu krzyk i widzisz czerwoną rosnącą plamę w wodzie
Ostatnio edytowany przez hapol (2017-10-08 20:13:16)
Hapol- fajna ta Wasza miejscówka I słonko i ciepełko Ja tam % nie używam, więc mi wszystko jedno czy szkło czy plastik byle by kawa dobra była
No to jadymy dalej z cd.
Anti...
Ty nieprocentowa....Iza tyż....jeszcze niech Angela powie że procenty ogląda na etykiecie flaszki octu to siem zastanawiam czy jechać z Wami na te safari
A pojadymy dalij jutro....dziś świętowanko po meczyku
Ostatnio edytowany przez hapol (2017-10-08 20:47:26)
Polewać umiem więc spoko
Polewać czy podlewać?
Dobra....cd jutro
Czytaj ze zrozumieniem
Lać umiem obojętnie w jakim znaczeniu...
Ostatnio edytowany przez hapol (2017-10-09 08:49:21)
Hapol - ŁAŁ!.... i to nie o widoki chodzi
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-10-09 08:58:26)