Nie jesteś zalogowany.
Oj Hapolu, jak to dobrze,że Iza to taka fajowa Babeczka i dorównuje Ci kroku. Piękna ta GC widziana Twoimi oczami, piękne Puerto de Mogan , rzeczywiście jest tam pare paskudnych miejsc które nalezy omijać szerokim łukiem jak np Playa del Ingles, ale za to sa inne , klimatyczne miejsca. Jak Cię znam to polecam Lanzarote, sto razy piękniejszą, bardziej klimatyczną i niezwykle ciekawą zarówno urbanistycznie jak i geograficznie wyspę.
A koty karmię na Kanarkach zawsze, one się tam źle nie mają, wszyscy turyśći szmuglują dla nich szyneczkę z restauracji
A można dla porównania ( mnie i Hapola na jednym kijku) wsadzic tu fotkę ??
Ostatnio edytowany przez Swierszczyk (2017-10-11 20:24:00)
Świerszczyku.....wsadzaj ile chcesz
Aaaaaa......cenki też nawet nawet.....za piwko 2,5E a czekolada 2E
Lanzarotka w planach już też jest, tylko skąd na to urlop
Fajny urodzinowy dzień
No wiesz co Hapol, zamiast Izie fundnąć dzień w SPA, masaż, czy inny relaksik, to Ty samochód i bieg z przeszkodami... po mieście dziewczynie zafundowałeś no okej, okej, była piaskownica i czekolada x2 to trochę nadrobiłeś
Iza- nie daj się
Widoczki miasteczka śliczne
Anti.....sorki Winetou ale to już było zaplanowane przed wyjazdem i to nie przeze mnie
Ostatnio edytowany przez hapol (2017-10-11 21:14:56)
Aaaa to zwracam honor
Ale bąbelki były? No te w kieliszkach
Ufffffff....ale tempo dziś se narzuciłem
Niestety ciąg dalszy dopiero w poniedziałek po powrocie od Pepików
Poczekamy, poczekamy
Ostatnio edytowany przez Angela (2017-10-11 22:26:27)
Te wydmy jakoś wyższe mi się wydawały Pamiętam jak x lat temu chciałam sobie po nich przejść do wyjścia z plaży...nie wiedziałam co mnie czeka!
A Puerto de Mogan /nie wiem czy poprawnie napisałam/ takie ukwiecone jak kiedyś Sielanka...