Nie jesteś zalogowany.
Relaksik stateczkiem, przed zachodem słońca
Trafiony pomysł!!!
Landszafciki rzeczne nooo powietrzną atrakcją skarpetek nie zamoczyłeś Widoki.... ech....
Zdjęcia z fakultetów super. Na rafting się nie wybrałam bo to dla mnie zbyt ekstremalne a rejsu po rzece chyba nie było czego bardzo żałuję. Lot helikopterem zaliczyłam ale takich fajnych fotek nie mam bo początkowo siedziałam pod słońce Zaraz nam pewnie pokażesz piękne ujęcia wodospadów
Ja wybrałam też spacer z lwami i bardzo jestem z niego zadowolona. Początkowo miałam obiekcje czy to nie jest popierania męczęnia zwierząt ku uciesze turystów ale na szczęście nic takiego nie było. Lwiątka były w bardzo dobrej kondycji i do niczego nie były zmuszane. Spacer odbywał się w rozległym terenie, w którym na co dzień lwy przebywają. One "zarabiają" na utrzymanie ośrodka, w którym hodowane są lwy przeznaczone do wypuszczenia w parkach narodowych. Lwy "pracują" tylko do chyba 15 miesiąca życia, później kontakt z nimi jest już niebezpieczny.
Ostatnio edytowany przez mabro (2017-10-15 14:42:58)
Fajne masz zdjęcie z kiciusiem! Super!!
U nas nikt z tej atrakcji nie skorzystał. Może gdyby był jeszcze jeden dzień dłużej z pewnością ktoś by się skusił! Ja już miałem tą przyjemność w RPA podczas poprzedniego pobytu!
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-10-15 15:45:17)
Super
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-10-16 08:49:52)
O rany! Lot helikopterem! Super przygoda! a ile tam osób wchodziło? bo mi on na jakiś taki ciut większy wygląda
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-10-16 09:48:39)
O matko!!! Przyznam Ci się, że zdjęcia z wodospadu obejrzałam już wczoraj, ale oglądałam już leżąc, bez logowania. Dzisiaj doszły ptaszki...co Ci mam napisać? Zżera mnie zazdrość jak cholera! Miejsca pokazujesz takie...takie WOW! Widoki z góry - bajeczka! Aż chce się tam być. Co tu zrobić, skąd wyczarować kasę na wyjazd? No skręca mnie...