Nie jesteś zalogowany.
no ślicznie Hapolku, wielgachna piaskownica jak była tak jest- superrrr, ale Puero de Mogan w Twoim wydaniu- to już mistrzostwo świata! my nocą nie byliśmy niestety, buuu.... a widzę że wielka szkoda, bo noca prześlicznościowo!
(a kto wracał? Iza po tych serpentynach? no bo chyba nie Ty po tym pifffku ? )
Powiadasz, że Lanzarotka Ci w planach?
z Kanarami tak juz jest... że jak raz sie zacznie to zaczarują.... i chce się kolejne....
Lanzarote jest bardzo urokliwa i najbardziej kanaryjska, chociaz moja best of the best jest La Gomera!!!; na Teneryfie też znajdziesz mnóstwo cudownych miejsc- tam są niesamowite góry (Masca) ,no i król Teide!, na Fuercie za to plaże jakich nie ma nigdzie indziej... pyszne sery no i te wiewióry Miodex!
Kazdy kanarek jest inny, nie ma co ich porównywać, bo na na każdej z nich jest coś, czego nie ma na innej
Ja muszę jeszcze kiedyś dotrzeć na La Palmę ( za to El Hierro mnie zupełnie nie ciągnie)
No to życżę kolejnego odkrywania kanaryjskich cudowności ..... (urlop to się jakiś zawsze znajdzie , a teraz czekam na kolejne porcje zajebiszczych fot z GC
Pzdr, A
Ostatnio edytowany przez piea (2017-10-11 22:13:53)
Piea.....aaaaa tam zaraz mistrzostwo....Eldżik się ucieszył że miał troszku roboty
.....no i dobrze że mieliśmy "pałerbanka" bo by czasem było krucho z bateryjką
No nie będę oszukiwać że się Kanarki spodobały i plany na zaś są
No to My lecim .....
Ostatnio edytowany przez hapol (2017-10-16 19:02:28)