Nie jesteś zalogowany.
Kolka – świetnie wiem o czym piszesz, też mi się tam podobało. W jakiś dalekich, mglistych planach mam jeszcze trasę z Namibii, przez Botswanę i znowu nad wodospad.
Moze kiedyś się uda...
Fajne wesele
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-10-16 20:58:32)
No raczej nie podejrzewam, że nie byłeś no chyba, że Twoje alter ego ooooo ... a to już robótki dla Angeli Holms i po co polazłeś na to drzewo?
Ostatnio edytowany przez Antenka (2017-10-16 21:22:15)
Prawie 17 tys od osoby - zerkałam czy mi się zera nie pomyliły, ale nie - tym razem widziałam dobrze
Wszystko co jest fajne jest drogie. Chyba będe musiała w zoo zwierzaki oglądać, tylko gdzie ja takie wodospady znajdę? Wiem! Zrobię zdjęcie jakiegoś górskiego potoku i powiększę - prawie Victoria falls będzie
Fajnie z tym weselem Wam się trafiło - myślalam, że w bardziej regionalnych strojach tam się pobierają
No właśnie, te zera!! Dlatego napisałem że najbliżej mi do programu a nie do oferty.
Może jeszcze nie dojrzałem??
Antenka – po co tam wlazłem? To nie ja, ale jakoś to zdjęcie bardzo kojarzy mi się z czarną Afryką
Ostatnio edytowany przez oscar (2017-10-17 07:37:33)
Zwierzoli nigdy dość
Dawaj więcej tych zwierzoli bo chyba do przyszłego tygodnia to trochę się zejdzie
Safari z poziomu łodzi...jeszcze nigdy nie brałam udziału. Musi być mega przeżycie