Nie jesteś zalogowany.
Piaskownica!!!!! Piękne foteczki
Reszta też ładna
Ostatnio edytowany przez Antenka (2017-10-16 19:03:05)
Dzięki
Hmmmm....intryguje mnie ta reszta
Nooo to niech Cię jeszcze pointryguje
Ojej Hapole, ale mi narobiliście smaka, a tu czasu na wyjazd nie ma więc chłonę Wasze wspaniałe wspomnienia. Tak, punkt widowkowy w Puerto de MOgan bardzo mnie intrygował, mieszkałam tam przez tydzień dokładnie z widokiem na wspinających się ludzi, wybrałam się tam ostatniego dnia pobytu i do dzisiaj żałuje ,że tylko ten jeden, jedyny raz. Adaś , no widzę wyraźne poprawienie nastroju. Już nie jesteś Shadowman ha ha!!!!!
Chyba poslę Izie ze trzy litry czekolady Dehaelem, a swoją drogą to ma Dziewczyna zdrowie,żeby w upale popijać gorącą czekoladę MNiam mniam....
Fajną miałaś miejscówkę
Ale numer hehehe....wieki chyba minęły kiedy ostatni raz słyszałem stary nick
Trudno nie mieć poprawy dzięki Izie
A ja Adasiu nie zapomniałam, truposza wędrujacego przed siebie ale jakoby w dziwnej ekstazie Wersja Hapolowa chyba jednak bardziej pogodna jest
Normalnie szczena mi opadła na widok tej piaskownicy Ja ja byłam mała i chętna na zabawy w piachu, to u nas takich nie było
Ps. Hapol, jaki romantyzm z tych fotek bije fiu fiu fiu
Angela....wierz mi, Nam też opadła
Romantyzm to dopiero bije ze zdjęć które postanowiliśmy zostawić tylko dla siebie
To w takim wieku da się robić jeszcze bardziej romantyczne zdjęcia??? Jeszcze powiedz o motylach w brzuchu...
Hapol Cudna Przemiana!! I tak trzymaj Chłopaku!!!
Ostatnio edytowany przez hapol (2017-10-16 22:28:10)
Takie wydmy to ja rozumiem! A już myślałam, że mi pamięć szwankuje Dały Wam popalić - prawda? Toż to prawie Namibia!
Ależ szczęściem tryskacie na tych zdjęciach - oby tak dalej