Nie jesteś zalogowany.
O tak Tygryski to lubią Dzięki Oskar za wspaniałą podróż - jakoś tak łatwiej przeżyć te ponure dni kiedy można włączyć monitor i przenieść się chociaż wirtualnie do lepszego świata
A ja Tygryskowi dziękuję za super doping
Oscar, widzę że centrum Pretorii nadal rozkopane Jak ja byłam na swojej wycieczce 2 lata temu to remont placu trwał w najlepsze a pilotka mówiła, że tak jest już od dawna i chyba nigdy tego nie skończą
Bardzo fajnie się z Tobą podróżowało i wspominało urzekającą afrykańską przygodę. Szkoda, że to już koniec ale jak zdążyłam się zorientować to zbyt długo nie posiedzisz spokojnie w domu więc pewnie wkrótce znowu będzie coś do czytania i podziwiania
Ostatnio edytowany przez mabro (2017-10-30 23:21:35)
Kornelia najczęściej wie co mówi. Nasza Magda miała podobne zdanie o remontach Pretorii.
Dzięki za kibicowanie i pomoc zdjęciową. Dopiero podczas wklejania zdjęć uświadamiamy sobie ile zdjęć jeszcze nie zrobiliśmy.
Na razie żadne plany mi nie grożą. Zawsze w okolicach 1.11. jestem w domu.
Co będzie potem? Kto to wie!!
Oskar, dziękuję Ci bardzo za pokazanie fantastycznego kawałka Afryki, do którego moge sobie tylko powzdychać... , ale dzięki takim relacjom jak ta, przynajmniej człowiek wie o czym może sobie pomarzyć.. a co !
Dziękuję za kolejną afrykańską przygodę, jednak Afryka ma to coś że ciągle się chce więcej i więcej, żadne foty i opowieści się nie nudzą
Wiem, wiem! Też lubię Afrykę. Marzy mi się jeszcze delta Okawango, ale ceny zwalają moje marzenia na glebę. Może kiedyś??? Kto wie?
Oscar czy my mamy obydwoje blockera na drugiego zdjęcia? Żadnego nie widzę