Nie jesteś zalogowany.
Nie tylko im, ale i Wam
Dzięki, że pojechałaś nie tylko dla siebie, ale i z nami się dzielisz!!!
Ostatnio edytowany przez Kolka (2018-02-15 19:56:03)
Kolka...jak bum cyk cyk byłem w maju kiedy było już dosyć ciepło i naprawdę capiło z kanałów
Most Rialto piękny w całej okazałości....miałaś szczęście ja go widziałem zasłoniętego w połowie jakimś paskudnym banerem reklamowym
Kolcia, Wspaniałe ZDJĘCIA!!!! - zreszta jak zwykle u Ciebie - masz reporterskie oko i foto talent dziewczyno! naprawde i szczerze! ( pamiętam Twoje zdjęcia z Mosznej - zachwyciły mnie niekłamanie, nawet jak nic wtedy nie skomentowałam) ; Ach ta Wenecja! .... wakacyjne fotki to jednak nie to samo! te maski weneckie to wiadomo, że cudo (wisi u mnie nawet taka jedna porcelanowa kupiona na Rialto 20 lat temu , ale te kostiumy.....! normalnie szczęka opada; no i fantastyczna światło! nawet ten tłum by mi tam nie przeszkadzał.
Bardzo Ci zazdraszczam (pozytywnie) mozliwości zobaczenia tego na żywo; tak Ci zazdraszczam, że chyba sama się skuszę na "coś takiego" za rok
Pozdrowionka,
Ojej...aż mi się cieplutko zrobiło Dziekuję Ci bardzo za pochwały
Co prawda popodglądałam i podczytałam już wcześniej Super fajny wypadzik, pięknie udokumentowany
Maskarada- czad
Hmmm ja to chyba tak się skupiłam na spotkaniu z Hapolostwem, że zapomniałam o innych wątkach na forum
Kolka - przez tak krótki okres czasu zobaczyłaś tak wiele Zdjęcia urocze, bogactwo kolorów oszałamia, a pogoda wygląda, jak by była tam pełnia lata Tłumy ludzi zaś, jak na pielgrzymkach za starych czasów jeszcze
łał, ale fotki!!! Pozdrowionka z antypodów
Dzięki Fakt - tłumów to tam raczej nie da się przeskoczyć
Oskar - też machamy
U nas w zasadzie kazde miasto ma swoj karnawal, niestety Polacy niczego wiecej poza tym w Wenecji nie znaja. Tymczasem sa dwa bardzo oryginalne w Piemoncie jeden w Ivrei, gdzie odbywa sie prawdziwa bitwa na pomarancze i drugi historycznt w miejscowosci Santhia.