Nie jesteś zalogowany.
Witajcie
Na następne wakacje wybieram się z biurem Camp America do USA. Będę tam pracować jako pomoc na obozie młodzieżowym. Z tego co się dowiedziałam praca nie jest aż tak ciężka i wyczerpująca, zatem zostaje trochę czasu na zwiedzanie. Mam nadzieję, że wśród moich współtowarzyszy z różnych stron świata znajdzie się ktoś, kto tak jak ja będzie chciał poznać ten niesamowity kraj . No i tu pytanie do Was, co polecilibyście jako konieczny punkt do zaliczenia na mapie w obrębie płd - wsch wybrzeża??
Nie musisz sie martwic o kompanow do podrozy.. wiekszosc ludzi jadących na tego typu wakacje jedzie tam wlasnie po to by pozwiedzac USA... Zastanawiam się gdzie sie wybierasz i dlaczego bierzesz pod uwagę tylko wschod. Fajnym rozwiązaniem jest wypozyczenie auta wieksza grupa ludzi i przejechanie Stanow w poprzek.. na zachodzie jest zdecydowanie ciekawiej
Na wschodzie.. to NY, Niagara, Waszyngton.... jesli lubisz miasta zwiedzac to ladne tez sa Boston i Filadelfia. Na zachodzie za to wiecej parkow narodowych w stylu Grand Canyon, Bryce, Zion, Yosemite, Sequoia... itp. POlecam zachod.
ps co do firmy Camp America.. ponoc mniej sie zarobi i wiecej wydatkow niz z CCUSA. Sprawdz jesli jeszcze nie masz umowy.
zdecydowanie Niagara! niektorzy ludzie co byli ze mna na wycieczce mowili ze jada juz trzeci raz nad Niagare bo tak im sie podobalo
ja polecam zachöd i poludnie,Nowy Jork tez jest do polecenia .