Nie jesteś zalogowany.
Gratki Kolka, też trzymam kciuki
Giga-gratki!!!!
Też trzymam kciuki.
A co do wczesnego wstawania...
doskonale Cię - Kolka - rozumiem, bo dla mnie to też dramat, lecz w szczególnych okolicznościach też podejmuję się takiego wyzwania
Kolka, co ja Ci tu będę cedzić? - Twoje zdjęcia to mistrzostwo świata! - widać, że to podróż fotograficzna (tak jak napisał Papuas) - z przemyślaną porą, światłem, ujęciami pod kątem kolorystycznym... no coś wspaniałego!!!
Toskania jest niesamowicie wdzięcznym plenerem dla fotografów i fotoamatorów..., że o jej uroku i klimaciku to już nawet nie wspomnę...; to wspaniały kawałek Włoch... a ja uwielbiam Italię! - my jestesmy właśnie świeżo powróceni z Italii, choć ze znacznie dalszych południowych okolic, ale powrót do Toskanii po latach siedzi mi w głowie już od jakiegoś czasu, właśnie dla tych cyprysów..., tej ciszy.... wszechogarniającego spokoju... tych pól..., pełnych starych castello i winnic... ach się rozmarzyłam już tylko na samo wspomnienie.....
Idealnie to opisałaś ..." dla tych cyprysów..., tej ciszy.... wszechogarniającego spokoju... tych pól..., pełnych starych castello i winnic... " Właśnie dlatego warto tam wracać, a dla tych, którzy tego spokoju nie zaznali - polecam gorąco! Mam cichą nadzieję, że wrócę tam jeszcze nie raz
zapomniałem wcześniej napisać, to teraz wracam
gorąco polecam zobaczenie zdjęć na www garnek - wpisując potem jako użytkownika (którego foto chcesz obejrzeć) sibilla
świetne foto z Italii, może także z Toskanii
Dzięki Papuas Obejrzałam tą galerię - zdjęcia mistrzowskie! Ech...mogłam tylko powzdychać
no, no nie bądź taka skromnisia - Twoje włoskie są na tym samym poziomie
tak, ona ma więcej włoskich i z różnych zakątków, ale ...
ona tam mieszka