Nie jesteś zalogowany.
Zdrowych (!!!!!), spokojnych i wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego 2021 Roku, bez korony, za to bogatego w podróże, życzę wszystkim Travelmaniakom z Rodzinami. Pozdrawiam serdecznie. Grzesiek kangur 🎅⛄🥂🎆🎇🛬🍾🥂🎄🎄🎄
Dziękuję, a to ode mnie:
Wiary, która odmieni nasze serca,
Nadziei, że jutro będzie lepsze,
Miłości, która przetrwa najgorsze momenty w życiu.
I zdrowia, którego wszyscy potrzebujemy.
Radosnych świąt Bożego Narodzenia i Wspaniałego Nowego Roku życzy Danusia - Malina.
Kochani,
Zdrowych - przede wszystkim- Świąt Bożego Narodzenia, spokojnych, radosnych i rodzinnych - choć w tym roku w gronie raczej "okrojonym osobowo" .... i żeby wróciły jak najszybciej normalne czasy i żebyśmy znowu mogli swobodnie podróżować , z najlepszymi życzeniami dla was i Waszych rodzin
Alutka (Piea)
🎄 🎅❄️
Rodzinnych, radosnych Świąt, powrotu do normalności w Nowym Roku i ZDROWIA
W ten magiczny czas niech każdemu zaświeci dobra gwiazdka ludzkiej życzliwości
Nie przyszli chociaż postawiłem 2 puste nakrycia do Wigilii ...
wiadomo policyjny patrol liczy przeważnie 2
Wspaniałych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, samych szczęśliwych dni i w końcu normalności w nadchodzącym roku życzom Hapole
Dzięki, kochani! I wzajemnie, dużo dobrego dla Każdego z Was i dla Waszych Bliskich, a szczególnie, żeby Wam wszystko intensywnie pachniało i dobrze smakowało!!!
Ja również wszystkim Wam życzę cudownych świąt Bożego Narodzenia, zdrowia nade wszystko w tych trudnych czasach i oby jak najszybciej wróciła normalność, bo to chyba marzenie każdego z nas. Wraz z normalnością niech wrócą wymarzone podróże i swobodne, rodzinne spotkania. Wszystkiego Najwspanialszego! 😊
Choć to już końcówka Świąt mimo to przesyłam wszystkim Podróżoholikom życzenia zdrowia, radości oraz tego, aby Nowy Rok przyniósł nam znowu możliwośc realizowania naszych podróżniczych pasji. Wszystkiego najlepszego
U progu Nowego Roku cieplutko pozdrawiam wszystkich Trawelmaniaków - i tych, którzy tu częściej zastawiają swój ślad, jak i tych, którzy tylko zaglądają. Życzę, aby covid nas opuścił, byśmy mogli wreszcie odsłonić twarze, uśmiechać się do siebie na ulicy, przytulić przyjaciół i bez przeszkód zrealizować swoje podróżnicze marzenia. Do zobaczenia w 2021 roku 😊
Hejka, niech już sobie idzie ten 2020, a kysz!
Prosimy o nowy, LEPSZY 2021!!!!
W zdrowiu, wszelkiej pomyślności, i podróży obfitości!!!
Z okazji Swiat Bozego Narodzenia zycze wszystkim Travelmaniakom nade wszystko zdrowia, a takze spelnienia marzen - i tych podrozniczych, i wszystkich innych. Niech te swieta uplyna Wam w rodzinnej, cieplej atmosferze, a Boze Dziecie niech Wam blogoslawi i napelnia serca radoscia i pokojem. Pozdrawiam swiatecznie.
Spelnienia wszystkich podrozniczych marzen w Nowym 2022 Roku wszystkim Travelmaniakom ?ycz
musialem sprawdzic zycze