Nie jesteś zalogowany.
Tatry - jeszcze nie wiem kiedy ale na pewno , Alpy (plan jest taki żeby zdobyć Mont Blanc), pozostały urlop pewnie wykorzystam w Polsce (rodzinne Bieszczady) bo brakuje perspektyw na tanie wakacje za granicą ... chyba że może jest jakiś wątek dla podróżujących za grosze?
czerwiec-Egipt i Hurghada
Lipiec - Zjednoczone Emiraty Arabskie - Fujairah+Dubai
Zjednoczone Emiraty Arabskie - Misiaczky nic tylko pozazdrościć
Fresh....obiecuję że sie poprawię i zacznę zamieszczać fotki , filmiki i opisy moich podróży....
Nie mam usprawiedliwienia.....czyste lenistwo......
a do Hiszpanii nikt nie jedzie? ja sie tam wybieram w kwietniu. kierunek Alicante-Madryt-Lanzarote... nie mogę się doczekać!
Sauriska......jeszcze nie wiem na 100% ale może do Valencji......mam tam przyjaciółkę.......
Marzec -Egipt....pozniej nasze kochane Mazury. Lipiec -Chorwacja(camper)....a pazdziernik ponownie Egipt;)
Misiaczky, też myslałam o zaliczeniu Valencji... ale chyba będzie to niewykonalne w tak krótkim czasie...
Ja sie wybieram do Sant Petersburga w czerwcu na białe noce.A może ktoś był tam?proszę o wrażenia.
za 2 tygodnie Moskwa! - już po raz nie wiem który...
uwazaj, moze byc "wybuchowo"... ;/ W maju Paryz, a naszym latem a ich zimą...Australia:)
jak lecialam do Meksyku to pokazywali w tv że tam huragan, jak byłam w Chinach było tornado, kiedyś miałam wykupiony wyjazd do Włoch i wkońcu nie pojechałam bo tam powódz była. raz gdzieś leciałam (nie pamiętam dokąd), a dzień wcześniej rozbił się jakiś samolot i w tv przypomnieli wszystkie największe katastrofy lotnicze. Dlatego jakoś mnie nie dziwi że skoro jadę do Moskwy to akurat teraz zaczęły się zamachy.