Nie jesteś zalogowany.
Powiem tak....planów to mam więcej niż kaski )), ale marzy mi się RPA....może się ktoś zlituje i poprawi mi budżet na TamPojade.pl ))
Ja za 2 tygodnie jadę na Krym na 2 tygodnie ) Nie mogę się doczekać...
Olucha, RPA ? widzalem dzisiaj we Frankfurcie Airbus A380, ktory startowal do Johannesburga, robi wrazenie ten nowy kolos - lec lepiej ze mna na Jamaike
koniec lipca Syberia!)) a dokladnie okolice miasta Surgut...
Ja to już raczej z górki.... Była Azja, dopiero wróciłem z tygodnia w Bieszczadach, zostały pojedyncze dni z urlopu na krótkie wypady. Ale może coś się jeszcze trafi
sierpień Melbourne i Perth, a że się stęskniłam to we wrześniu Bali i Gili Trawangan i Air, grudzien Polska;)
A ja we wrześniu do Sharm el Sheikh - podróż poślubna
GRATULACJE!
A ja właśnie rzutem na tasem zamieniłam Bliski Wschód na Argentynę jesienią
Jak dobrze pójdzie, to Chorwacja we wrześniu
a ja pod koniec lipca- tunezja
Rasva wybralbym sie kiedys transibem na wlasna reke.... Ale chyba potrzebowalbym kogos co dobrze umie po rosyjsku...
ej no to już wątek o kolei był! w te wakacje nie dam rady, ale od stycznia do czerwca 2011 prawdopodobnie będę na wymnianie na uczelni w Moskwie. wiadomo że student na wymianie to prawie jak student na wakacjech;) dlatego spokojnie w tym okresie (albo nawet w lipcu2011) mogę jechać koleją.jakby ktoś sie namyślil to psiszcie albo na priwa albo wtym wąttku o kolei.
ooo, w Moskwie to ja tez bede na poczatku lipca 2011, przyplywam tam statkiem z Petrsburga, bede chyba 3-4 dni, a potem odlatuje samolotem