Nie jesteś zalogowany.
mam pytanie do forumowiczów. zbieram BANKNOTY z różnych stron świata.wiem z doświadczenia żę z każdej podróży zostaje jakiś pieniądz który potem pałęta sie po domu. czy któś z WAS ma takie niepotrzebne BANKNOTY u siebie i chce się ich pozbyć?podam swój adres w razie potrzegy . interesowały by mni eraczej te bardziej "egzotyczne" np z KUBY,CHIN ,MEKSYKU ITP...państwa ościenne raczej mam. forma rewanżu do uzgodnienia.
Jeśli chodzi o banknoty to niestety nie mam żadnych, mam natomiast trochę monet z Rumunii (jeszcze z przed denominacjią u nich). Jeśli zbierasz również monety, chętnie odstąpie.
MONET TROCHĘ MAM WŁAŚNI DLATEGO BANKNOTY GLA MNIE SĄ WAŻNIEJSZE I BARDZIEJ "OKAZAŁE".OSTATNIO DOSTAŁEM RUPIE INDYJSKIE...
tak jak wspominalam w privie postaram sie poprosic kolezanke zeby przywiozla dla ciebie jakis banknot z Kuby - nie moge nic obiecac bo formalnie nie można wywozić waluty z Kuby węc moze będzie się bała...
sprawdze w kantorze w warszawie - podobno jest jeden gdzie mozna dostac "egzotyczne waluty".
Banknot 50 piastrów egipskich interesuje? Jeśli tak to podaj adres na priva to wyślę.
dziękuje wszystkim za zainteresowanie .interesuja mnie banknoty bardziej egzotyczne : kuba . meksyk . peru. laos .kambodża i innne dalsze...