Nie jesteś zalogowany.
pozdrowienia dla wszystkich w kraju , tych wypoczywających , tych którym to już było dane i dla tych którzy jeszcze czekają na swoją kolej...bawcie się dobrze
Pavulon udanego urlopu w Bułgarii Ja należę do tej trzeciej grupy, czyli jeszcze wszystko przede mną
A jaką masz temperaturę? Bo u mnie, w okolicach Warszawy, mimo że taka wczesna godzina, a już jest 23 st. i piękne słoneczko - kocham taką pogodę!!!
Dzięki Darek! Udanego wypoczynku i przepięknych zdjęć
w tej chwili tj. ok. godz. 18 z groszami jest 32 st w cieniu...co do zdjęć, postaram się zrobić choć kilka które potem umieszczę w serwisie. miłej zabawy dla wszystkich
słonecznej pogody!
Udanych wakacji!! Nie zapomnianych wrażeń!
Hej! Pozdrawiamy Was ze Śląska! Życzymy wspaniałych wakacji pełnych słońca,ciepłych kąpieli w morzu oraz degustacji pysznych potraw smacznej kuchni bułgarskiej, zakrapianych zimnym,najlepszym w tych okolicach piwkiem Zagorka
ho ho wielkie dzięki wszystkim,jestem tu jeszcze przez kilka dni więc jeśli ktoś ma jakieś pytanie odpowiem...choć proszę o wyrozumiałość czasową bo po wielkiej awarii prądu internet wi fi jest troszkę niestabilny...