Nie jesteś zalogowany.
no niestety moje wczasy 2011 juz mam po za soba ale na tym chyba nie pozostanie,w marcu planujemy Peru (amazonia)i Chile wyspy wielkanocne a co potem to sie spontanicznie okaze.
No wiec ja Tajlandie na marzec !! Teraz gdy moja córcia juz sama chodzi planujemy w koncu zwidzic Norwegie , a w drugiej połowie roku jakies last minute z coreczka do jakiegos ciepłego kraju w europie !!
My w tym roku do Hiszpanii (Extremadura) - to w sierpniu. A w listopadzie pewnie jakies Kanarki.
Z roku na rok lista miejsc, które chciałabym zobaczyć robi się coraz dłuższa...
Punkty obowiązkowe na ten rok:
Na wiosnę Berlin i Paryż...
Urlop (wrzesień) - Hiszpania i Portugalia.
A przed Gwiazdką.. New York... zobaczyć wreszcie tę słynną choinkę na TSG...
A w wolnych chwilach : Polska!
Coś mi się juz sprecyzowało.... w maju miała byc Tunezja- ale z wiadomych względów nastapiła zmiana planów: więc tym razem padło na riwierę turecką, na której jeszcze nie byłam. Na czerwiec zabookowany juz Zakynthos z Kefalonią, a pod koniec lata marzy mi sie jeszcze Bawaria....., no i oczywiście jakieś wakacyjne weekendy koniecznie po Polsce...
A u nas istna burza mózgów.Mamy sto pomysłów na minutę. Egipt i Tunezja raczej odpadają...szkoda!Ale marzą nam się klasyczne Włochy lub malownicza Toskania,zamki Bawarii,Szwajcaria,wczoraj myślami już byliśmy na greckim Rodos,z polskim sentymentem myślimy też o Wilnie,chcielibyśmy też wybrac się gdzieś w Polskę...Marzeń jest więc dużo,a co z tego wyjdzie,czas pokaże.Pozdrawiamy!
W maju Grecja lądowa , w sierpniu jeszcze nie wiadomo ale najprawdopodobniej będzie Turcja
i jeszcze złapie się może na jakąś wycieczkę !!!
U nas tez planow co nie miara, zobaczymy jak bedzie z czasem. Narazie najblizej planowana podroz to Tajlandia, Kambodza, Malezja, Indonezja i Fiji i to wszystko w miesiac, wielkie wyzwanie i zarazem wielka przygoda po drodze oczywiscie jakies wycieczki, ale kiedy i gdzie zwykle okazuje sie w ostatniej chwili
ja jeszcze w lutym Krynica Górska (Zdrój) !!!
Seszele vs. Wenezuela
o kurczaczki, jak tak czytam gdzie sie wybieracie to az sie rozmarzylam... my narazie (ja i mąż) jestesmy na etapie planowania, nie wiadomo co z tego wyniknie, ale mamy zamiar przejechac sie autkiem po europie w lipcu 2011 - wstepnie celem jest grecja, moze chorwacja.... ale czy tak bedzie czas pokarze... teraz namawiamy znajomych (kolezanka juz zwerbowana) i nieznajomych na taki wspolny euro-wyjazd samochodem w nieznane
Ostatnio edytowany przez rl98ps (2011-01-31 22:13:46)
Od 5 marca , 3 tygodnie w Indiach. Obowiązkowo Święto Holi
a na razie w lutym Dublin na kilka dni.
Poza tym na motocyklu planuję w wakacje zrobić Lizbonę
Drugi kierunek - Rajd Katyński
A jak czas pozwoli to coś jeszcze.
A w czerwcu jak co roku Maso Corto na lodowiec
A ja już niebawem śmigam na narty oby tylko pogoda dopisała
I pewnie we wrześniu jakiś last złapię.
albo jeszcze zamiast Turcji w sierpniu to Egipt w Kwietniu Ojjjjjj dużo pomysłów
Hejka! Ja za pare dni smigam na narty w Pireneje. A potem moze dojdzie do skutku Mauritius. Ale w moim wypadku lepiej nie planowac. Wole jechac tak w ostatnim momencie. Macie ciekawe plany. Oby sie spelnily! Pozdrawiam wszystkich.