Pachna i wygladaja jak wloskie prosciutto czy obsuszana, solona szynka mojej babci, maja jednak, moim zdaniem, zbyt malo wyrazisty smak
krakowianka | Tez jadlam w Barcelonie,ma nijaki smak,wlasciwie nie wiadomo z czym jesc! |
Kasia6555 | po arabskim straganie to w miniaturce faktycznie wygląda jak kierpce z Zakopca... |
mar2403 | mi sie kojarzy jakby to bylo udko, jakiegos strusia |
kangur | Szynka szwarcwaldzka jest chyba tez lekko podwedzana. Ta hiszpanska na chlebie z maslem nie jest zla ale dla mnie smakuje tak jakby jej cos brakowalo. Za to hiszpanskie chorizo i czerwone salami - palce lizac! :P |
piea | Autentycznie- mnie się skojarzyły z kapciami z Zakopca wiszącymi pod Gubałówką! PS a odnosnie szynki- to z tych suszonych-solonych najbardziej lubię szwarcwaldską! (Kangur, ta jest b. wyrazista!) |